UHU-Linux 2.1 (Bumm)

Kedves Felhasználóink!

Hosszas fejlesztési és tesztelési időszak végezetével az UHU-Linux fejlesztő csapata örömmel jelenti be, hogy kiadta az UHU-Linux ötödik stabilnak nyilvánított verzióját. Az UHU-Linux 2.1-s verziója a "Bumm" kódnevet kapta.

Az UHU-Linux 2.1 a szokásoknak megfelelően DVD és CD formátumban érhető el. A DVD kiadás a teljes változat, ez javasoljuk a DVD-olvasóval rendelkező felhasználóinknak. A CD változat is tartalmaz a szokásos általános otthoni és irodai feladatokra egy-egy alkalmazást, de nem nyújt alternatívákat, és nem tartalmazza a speciálisabb igényeket kielégítő programokat.

A főbb változások között említést érdemel az új alapértelmezett videó lejátszó (Totem), valamint az új zenelejátszó és rendszerező (Exaile). Ezen kívül említést érdemel az új standard módon működő automatikus csatolás, valamint a számtalan megújult és újonnan megjelent alkalmazás is. Az ntfs-3g-nek köszönhetően lehetővé vált az NTFS fájlrendszert használó lemezek megbízható írása és olvasása. Mindezekről részletesebb információ található az UHU-Linux honlapján, a http://www.uhulinux.hu/office/info oldalon.

Termékünk többféle változatban megvásárolható az UHU-Boltban, a https://bolt.uhulinux.hu/ címen.

Üdvözlettel:

UHU-Linux Kft.